Trouw- / Bruidsfotografie

Natuurlijk wordt jullie bruiloft één van de mooiste dagen van jullie leven.


Die wil je goed vastgelegd hebben, want wat is een trouwdag zonder toffe spontane foto’s waar jullie nog lang van kunnen nagenieten?


Daar ben ik voor: het vastleggen van alle gekke & spontane momenten, de ceremonie met de kus en ringen, lieve woorden van familie en lekker feesten met vrienden op de dansvloer. Met vele bruiloften aan ervaring weet ik hoe een trouwdag kan lopen en begrijp hoe onmisbaar goede foto’s van je bruiloft zijn.


Ik zorg dat je bruiloft perfect wordt vastgelegd, eventueel met een stijlvol trouwalbum als tastbare herinnering.

Als je op zoek bent naar een goede én onopvallende bruids-fotograaf die journalistieke foto’s maakt, dan zit je bij mij goed.

Op een bruiloft ben ik rustig en onopvallend aanwezig. Ik ga mijn eigen gang en meng me tussen de gasten. Op die manier leg ik je trouwdag vast in een spontaan en ongedwongen verhaal.

Daarbij zet ik niets in scene:


Mijn werk is om jullie dag te fotograferen precies zoals deze verloopt! Alleen met een foto-sessie en met groepsfoto’s geef ik wat sturing. Door het fotograferen van bruiloften kom ik vaak op mooie locaties en maak unieke momenten mee. Ik kan me dan ook geen leuker werk voorstellen dan bruidsfotograaf!

Kijk hier voor onze tarieven. 

Het plezier dat ik heb in mijn werk, zie je terug in mijn foto’s.


Mijn trouwreportages zijn vrolijk, spontaan en uitbundig, met soms een vleugje humor.


Ik ben part-time professioneel fotograaf en richt me volledig op meerdere vormen binnen de fotografie.


Naast bruidsfotografie vind ik ook Natuur- en Landschapsfotografie en b.v. familie fotografie erg leuk om te doen. Bij al mijn reportages en fotoshoots geldt hetzelfde: spontaan, ongedwongen, journalistiek, met een vleugje humor en zo weinig mogelijk poseren!


Op verzoek ga ik voor een leuke bruiloft ook wel eens wat verder weg, zoals al aangegeven b.v naar Zuid-Frankrijk, daar mocht ik de bruiloft van John & Karin vastleggen.

Afscheids- en Rouwfotografie

Uitvaartfotografie kan heel belangrijk zijn voor de herinneringen aan een overleden dierbare.


De Uitvaartfotograaf legt discreet en respectvol de dienst, de aanwezigen en de familie vast op beeld. De bloemen op de kist, de rouwstoet, slotwoorden van vrienden en familie en de laatste hand op de kist. Allemaal dierbare momenten die vastgelegd kunnen worden door de Uitvaartfotograaf.

De uitvaartfotograaf werkt nauw samen met de uitvaartverzorger. Zie voor meer uitgebreide informatie onze speciale pagina.Wij plaatsen geen foto's met herkenbare personen er op (ook niet met instemming van de opdrachtgever) m.b.t. de uitvaart op social media en of onze website. De gebruikte foto's zijn zonder (herkenbare) personen.


Wilt u meer informatie, ook voor onze tarieven, neemt u dan contact met ons op 

This is what I like about photographs. They’re proof that once, even if just for a heartbeat, everything was perfect.


Jodi Picoult

Zakelijk | Recepties | Natuur | Landschap

Als natuur- en landschapsfotograaf wil ik veel. Dus doe ik veel.
Niet alleen wil ik dat elk beeld dat gevoel van het moment weerspiegelt. Maar dat het ook respect voor de natuur en de fotografie oproept. Mijn passie voor de natuur en fotografie geef ik dan ook graag door op andere manieren.


Landschapsfotografie is een manier van leven geworden. Het vertrekt vanuit mijn liefde en kennis van de natuur, die ik graag deel met fotografen die niet enkel de technische perfectie in een beeld nastreven, maar ook met hetzelfde respect naar de natuur kijken en fotografie beoefenen.


Ik leerde het meest uit mijn eigen fouten. 

Event- Party Fotografie


Heb je een cultureel event of een zakelijk BBQ of Gooische Bingo? Of gewoon een feest waarvan je een blijvende herinnering wilt?


Boek mij dan als event fotograaf. Ik heb een ruime ervaring in het maken van pakkende sfeerreportages. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Kijk hier voor onze tarieven. 

Zakelijke fotografie


Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gekeken of er een klik is.


Wist je dat zelfs 75% van de klanten een professional of bedrijf eerst online bekijkt om te kijken of er een klik is?


Dat 70% hier kansen misloopt omdat de website geen foto’s van de eigenaar of het personeel op de website heeft staan.

Zakelijk fotografie is dan ook belangrijk om goed te laten doen. Meer Informatie

Bel 06-47083065 of stuur uw bericht voor een vrijblijvende offerte.

Copyright © All Rights Reserved

Contact gegevens

K.v.K. Nr. : 60777109

Bankier .  : ING Bank Rotterdam

Iban Nr.   : NL07INGB0006553117

BIC          : INGBNL2A

BTW Nr.   : NL001242173B57


De Algemene voorwaarden welke wij gebruiken, kunt u hier downloaden